MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Vlad Voiculescu reacționează la acuzațiile lui Pandele: „Mândru consort al doamnei Firea, m-a spurcat cum i-a venit la preacinstita gură”

Investigatoria • Desteptarea • Valentin - 12544 articole • 313 vizualizari • acum 8 luni: 07-07-2023, 12:01:34 ★★★
 

Vlad Voiculescu, una dintre țintele principale ale lui Florentin Pandele în discursul său public, a fost acuzat de Pandele că ar fi un instrument al unor forțe oculte externe, care vor să destabilizeze țara. Pe stilul consacrat de Dragnea, Pandele a găsit imediat o conspirație care explică lucrurile din punctul său de vedere și o salvează pe soția lui de reacția neagativă a publicului: Voiculescu e patronul de facto al uneia dintre publicațiile care au dezvăluit situația azilelor și că acesta ar fi instrumentul prin care Vestul încearcă să saboteze România.

În consecință, Voiculescu a răspuns printr-o postare în social-media, susținând că Pandele, înainte de a identifica scenarii de filme cu spioni, ar trebui să explice faptele lui Ștefan Godei, despre care, în mediul PSD Ilfov, se știe că ar fi nepotul lui Pandele. În plus, Pandele trebuie să explice și cum nu a știut absolut nimic despre caz, în condițiile în care există martori care au văzut bătrânii cerșind la gardul azilului.

„Mândru consort al doamnei Firea, m-a spurcat cum i-a venit la preacinstita gură, m-a declarat proprietar de ziar online (al Buletin de Bucuresti, sic!) și bineînțeles că a perorat din nou în stil Dragnea că totul este o conspirație finanțată din Vest… în fine… vechea placă, doar ceva mai zgâriată de trecerea timpului poate. Doamnă Firea, Domnule Pandele, Nu are nimeni nimic personal cu domniile voastre!

Faceți bine și explicați mai bine ce a făcut domnul Ștefan Godei, omul de casă al familiei dumneavoastră și managerul centrului care trebuia sa aibă grijă de acei oameni! Îmi scriu oameni din organizația de tineret a PSD Ilfov: toți știu că domnul Ștefan Godei este nepotul domnului Pandele. Știu toți greșit? Oamenii cheie care au fost implicați (fie că erau în afacere, fie că trebuiau să controleze) în toată afacerea asta atât de oribilă erau fie rude (soră, nepot), fie oamenii de casă ai domniilor voastre! Nu cred că ați vrut să faceți rău. Aveți însă niște explicații de dat pentru că e imposibil să nu fi știut ce se întâmplă. Și aveți cel puțin o demisie de depus. Măcar atât. Și nu, asta nu vă face pe domniile voastre victime! Din contră, sunteți agresori, și nu de ieri de azi: sunteți agresori ai adevărului, ai celor care arată adevărul, sunteți agresori ai bunului gust și iată, – direct sau indirect – chiar ai oamenilor cei mai necăjiți!” – a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

The post Vlad Voiculescu reacționează la acuzațiile lui Pandele: „Mândru consort al doamnei Firea, m-a spurcat cum i-a venit la preacinstita gură” appeared first on Investigatoria.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Investigatoria » Articole Investigatoria » Desteptarea » Valentin - 12544 articole »
 
Voiculescu Reacționează Acuzațiile Pandele Mândru Consort Doamnei Firea Spurcat Preacinstita Gură
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu