MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Video. Grindeanu, despre lucrările de pe Valea Oltului: În două zile, echipele care se ocupă de defrişare pe Valea Oltului au tăiat peste 1.300 de arbori

Presshouse • Desteptarea • Valentin - 16800 articole • 38 vizualizari • acum o saptamana: 10-07-2024, 00:01:17
 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat, marţi seară, că, în două zile, echipele care se ocupă de defrişare pe Valea Oltului au tăiat peste 1.300 de arbori.

”Sectorul Boiţa- Lazaret al DN7 a fost redeschis circulaţiei de la ora 20.00, potrivit calendarului de lucrări anunţat. Lucrările vor fi reluate mâine dimineaţă începând cu ora 6.00”, a transmis, marţi seară, ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu a precizat că, în două zile, echipele care se ocupă de defrişare au tăiat peste 1.300 de arbori şi au avansat cu drumurile tehnologice care permit accesul la zonele înalte ale versantului.

”Pe măsură ce accesul la zonele de lucru va fi mai facil, viteza lucrărilor de defrişare va creşte”, adaugă ministrul.

Lucrările au început luni şi sunt programate să dureze o lună. Traficul este închis zilnic, în intervalul 06.00 – 20.00.

Articolul Video. Grindeanu, despre lucrările de pe Valea Oltului: În două zile, echipele care se ocupă de defrişare pe Valea Oltului au tăiat peste 1.300 de arbori apare prima dată în Presshouse.ro.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Presshouse » Articole Presshouse » Desteptarea » Valentin - 16800 articole »
 
Video Grindeanu Despre Lucrările Oltului Echipele Ocupă Defrişare Oltului Tăiat Arbori
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu