× Prima Pagina Documentare Muzica Bancuri Alege Orasul Cautare

MAGAZIN CULTURAL

 

Bancuri

Bancuri » 886 bancuri » 6103 vizualizari
 
 
Victor Ponta a reuşit să-l păcălească pe Traian Băsescu, convingându-l să-l desemneze premier cu ajutorul unui CV mult modificat. Se pare că Victor Ponta s-a prezentat la Cotroceni cu nu mai puţin de cinci variante diferite de CV. Chiar dacă preşedintele nu a fost impresionat de primele trei variante de CV, cea de-a patra l-a convins că Victor Ponta este cea mai bună soluţie pentru şefia Guvernului.

Băsescu spune că numai un idiot ar refuza să-l desemneze premier pe un politician care are studii superioare la Harvard şi Oxford, e profesor invitat la Sorbona şi are o statuie la intrarea principală a Universităţii Cambridge. „Mai mult, o prestigioasă universitate din Japonia poartă numele lui Victor Ponta, deci sunt convins că am făcut o alegere bună”, a spus preşedintele.

„În plus”, susţin analiştii politici, „Traian Băsescu l-a numit pe Emil Boc premier de vreo cinci ori, deci numirea lui Ponta nu ar trebui să surprindă. Preşedintele are o bogată experienţă în numirea unor premieri incompetenţi şi, în general, în luarea unor decizii proaste pentru România. Desemnarea lui Ponta ca premier e absolut firească.”
 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Vali: 801 bancuri »