× Prima Pagina Documentare Muzica Bancuri Alege Orasul Cautare
MAGAZIN CULTURAL

MAGAZIN CULTURAL

 

Bancuri

Bancuri » 886 bancuri » 6218 vizualizari
 
 
Unlawful Carnal Knowledge

În zilele noastre foarte des poți să auzi cuvinte străine, în special engleze, ce sunt din ce în ce mai folosite de tineri. Spre exemplul, cuvântul FUCK poți să-l auzi la orice colț de stradă.

Totuși uneori mă întreb, cunosc oare mult stimabilii noștri tineri de unde vine și ce semnifică acest cuvânt?

Pentru cei care încă nu sunt la curent, vreau să le spun: În evul mediu, pedepsele pentru infracțiunile sexuale erau foarte dure. Iar infracțiune sexuală, în acele timpuri se considerau multe lucruri pe care azi noi le facem fără a ne gândi prea mult la consecințe (spre exemplu vizionarea filmelor porno).

În același ev mediu, în Anglia, examinarea îndelungată o organului sexual feminin (chiar și a propriei soții) se cataloga ca infracțiune, cunoscută sub denumirea de «Unlawful Carnal Knowledge». Iar atunci când asemenea infractorii erau transportați la locul judecății s-au executării pedepsei, în piept le era pus un placat pe care scria: «FUCK» («For Unlawful Carnal Knowledge»)… deci, mult stimați tineri, țineți cont de anumite nuanțe, la momentul utilizării injurăturilor, sau mai bine, nu le utilizați deloc.
 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Vali: 801 bancuri »