MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Suspecții crimei din Sibiu au cazier. Unul dintre ei a jefuit un om de afaceri din Dolj, care a fost legat și amenințat alături de soție. Cu banii furați au fost cumpărate mașini și oi

Sursa zilei • Desteptarea • Valentin - 10526 articole • 482 vizualizari • acum 2 saptamani: 20-11-2023, 00:01:38 ★★★★★
 

Suspecții din cazul tâlhăriei și uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au cazier.

În anul 2020, Costinel Cosmin Zuleam a fost judecat pentru furt calificat după ce ar fi pătruns prin efracție în centrul Telekom din centrul comercial Maximus din Murska Sobota, Slovenia, în noaptea de 27 ianuarie, scrie publicația Slovenske Novice, preluată de Turnul Sfatului.

Zuleam, împreună cu alți doi români pe care poliția nu a reușit să-i prindă, ar fi furat bunuri în valoare de 155 de mii de euro. El a pledat vinovat la acuzații, ceea ce a dus la o pedeapsă mai ușoară, de 17 luni de închisoare.

„Am făcut o greșeală pe care o regret. Aș dori să mă întorc cât mai curând posibil în țara mea natală, unde mă așteaptă soția și copilul meu de trei ani”, a declarat el atunci.

Un alt suspect, Laurențiu Ghiță, ar fi fost implicat în 2015 într-un caz de furt de țigări.

Iar, Minae Marian Cristian zis „Pușcărie”, are și el cazier după ce în 2013, alături de alți patru indivizi, a jefuit un bărbat din comună doljeana Galicea Mare. Din banii furați ei și-au cumpărat trei autoturisme – două BMW-uri și un Audi –, dar și 132 de oi și bunuri electrocasnice.

Conform Cuvântului Libertății, în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2013, în jurul orei 4.00, cei cinci ai năvălit asupra lui Dumitru Rădoi, de 65 de ani, din comună Galicea Mare, despre care aflaseră că deținea sume mari de bani. Au intrat peste el în casă, l-au legat atât pe el, cât și pe soția sa, în vârstă de 62 de ani, i-au amenințat cu cuțitul, astfel că oamenii le-au spus unde își țineau banii. Administrator al unei societăți comerciale cu activități agricole, bărbatul avea în casă 700.000 lei și 100.000 euro.

Minae Marian Cristian, zis „Pușcărie”, a fost condamnat atunci la 5 ani închisoare.

Minae Marian Cristian și Laurențiu Ghiță, suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, au fost prinşi duminică, unul în Irlanda de Nord, iar celălalt în Irlanda de Nord.

                                                                                                        Adina Bucur Silav

SURSA FOTO: slovenskenovice.si

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Sursa zilei » Articole Sursa zilei » Desteptarea » Valentin - 10526 articole »
 
Suspecții Crimei Cazier Dintre Jefuit Afaceri Amenințat Alături Soție Furați Cumpărate Mașini
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu