MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Şoferiţă încătuşată, după ce a devenit agresivă fiind prinsă în trafic cu numere false

Presshouse • Desteptarea • Valentin - 12785 articole • 36 vizualizari • acum 3 saptamani: 12-02-2024, 00:01:15
 

Șoferiţa în vârstă de 35 de ani a fost prinsă, duminică, în trafic de poliţişti, în localitatea Potlogi, județul Dâmbovița, cu plăcuţe de înmatriculare aparţinând altei maşini. Femeia a devenit agresivă cu oamenii legii la momentul controlului, informează Agerpres.

„La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Titu, în timp ce se aflau pe raza localităţii Potlogi, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din localitate. În momentul controlului, după ce poliţiştii i-ar fi comunicat femeii că, din primele verificări efectuate, plăcuţele cu număr de înmatriculare ale autoturismului condus sunt atribuite unui alt autovehicul, şoferiţa ar fi manifestat un comportament agresiv verbal şi a refuzat să coopereze cu poliţiştii, moment în care aceştia au folosit mijloacele din dotare pentru conducerea acesteia la sediul unităţii de poliţie în vederea luării măsurilor legale”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

IPJ Dâmboviţa anunţă că se fac verificări şi cu privire la comportamentul poliţiştilor care au intervenit.

„În ceea ce priveşte comportamentul poliţiştilor şi modul de intervenţie, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern, pentru dispunerea măsurilor legale”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Articolul Şoferiţă încătuşată, după ce a devenit agresivă fiind prinsă în trafic cu numere false apare prima dată în Presshouse.ro.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Presshouse » Articole Presshouse » Desteptarea » Valentin - 12785 articole »
 
Şoferiţă încătuşată Devenit Agresivă Prinsă Trafic Numere
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu