MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Scandal la metrou: Doi bărbați au încercat să intre cu aceeași cartelă. Când i-au oprit agenţii de pază, unul dintre ei a folosit un spray lacrimogen

Presshouse • Desteptarea • Valentin - 16800 articole • 29 vizualizari • acum o saptamana: 10-07-2024, 00:01:17
 

Poliţiştii din Bucureşti au demarat cercetări, după ce doi bărbaţi ar fi făcut accesul prin turnicheţi folosind o singură cartelă. Când i-au oprit agenţii de pază, unul dintre ei a folosit un spray lacrimogen, scrie News.ro.

”Astăzi, 9 iulie 2024, în jurul orei 14:20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public, a fost sesizată cu privire la faptul că, în staţia de metrou Basarab, din Sectorul 1, mai multe persoane s-ar agresa fizic. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a explicat că, în urma primelor verificări s-a stabilit faptul că doi bărbaţi ar fi făcut accesul prin turnicheţi, în incinta staţiei, folosind o singură cartelă, fiind opriţi de către agenţii de securitate, iar ulterior ar fi izbucnit un conflict spontan între aceştia.

”Astfel, au fost identificaţi doi bărbaţi, în vârstă de 22, respectiv 60 de ani, care au fost conduşi la sediul subunităţii. Precizăm faptul că în timpul evenimentului bărbatul în vârstă de 60 de ani ar fi folosit un spray iritant-lacrimogen, care a fost ridicat de poliţişti”, a mai transmis sursa citată.

Articolul Scandal la metrou: Doi bărbați au încercat să intre cu aceeași cartelă. Când i-au oprit agenţii de pază, unul dintre ei a folosit un spray lacrimogen apare prima dată în Presshouse.ro.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Presshouse » Articole Presshouse » Desteptarea » Valentin - 16800 articole »
 
Scandal Metrou Bărbați încercat Aceeași Cartelă Agenţii Pază Dintre Folosit Lacrimogen
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu