MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Restricţii de circulaţie pe podul peste braţul Borcea, începând de marţi, din cauza unor lucrări

Presshouse • Desteptarea • Valentin - 8744 articole • 15 vizualizari • acum 4 zile: 19-09-2023, 00:01:31
 

Centrul Infotrafic anunţă restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, potrivit News.ro.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând de mâine, 19 septembrie, ora 13:00, se vor institui restrictii de circulaţie pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 143+125 de metri – 148 +315 metri, respectiv se va închide calea 2 (sensul Constanta-Bucureşti), traficul urmând a se desfăşura pe câte o bandă, în ambele sensuri, pe calea nr.1 (sensul către litoral)”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că restricţia se aplică pentru a permite continuarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste braţul Borcea.

”Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenţie. Nu opriţi în mod nejustificat pe banda de urgenţă”, a mai transmis Centrul Infotrafic.

Articolul Restricţii de circulaţie pe podul peste braţul Borcea, începând de marţi, din cauza unor lucrări apare prima dată în Presshouse.ro.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Presshouse » Articole Presshouse » Desteptarea » Valentin - 8744 articole »
 
Restricţii Circulaţie Braţul Borcea începând Marţi Lucrări
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu