MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Reacție după interviul propagandistic luat de TVR Craiova Olguței Vasilescu: a fost sesizată Comisia de

Investigatoria • Desteptarea • Valentin - 4453 articole • 42 vizualizari • acum 2 luni: 07-01-2023, 00:01:33
 

Amintim numai câteva citate anormale din cadrul așa-zisului interviu, în care Olguța Vasilescu a vorbit liber cât și cum a dorit, acompaniată de laude și complimente care nu se mai opreau din partea lui Tiberius Mușuroi.

Ați fost un foarte bun comunicator. Ca om care lucrez în TVR de 20 de ani, vă mărturisesc că urmăresc ceea ce postați dumneavoastră pe internet. Ați găsit toate mijloacele de a promova prin toate mijloacele transmiterea acestor informații către oameni… Bine, dumneavoastră ați lucrat în media și sunteți poate unul dintre cei mai buni comunicatori din țară… „, i-a spus Mușuroi Olguței Vasilescu în cadrul interviului televizat.

Niciodată n-o să poți să satisfaci pe toată lumea. Eu vă spun că mă uit la feedbackurile pe care le avem în momentul în care promovăm lucruri pe care le face primăria. Tot timpul există o categorie de oameni nemulțumiți. Din punctul meu de vedere, binele este o știre…„, a mai punctat Mușuroi în interviu.

Andrei Enescu susține că va propune pentru prima ședință a Consiliului de Administrație din 2023 înființarea unei comisii pentru elaborarea noii structuri organizatorice a SRTV și organizarea cât mai repede posibil a concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de conducere.

Credeam că după mai bine de 30 de ani de la Revoluție, astfel de materiale propagandistice nu mai sunt posibile la televiziunea publică. Cu regret trebuie să constat că Televiziunea Română funcționează de aproape 10 ani cu posturi de conducere ocupate interimar, fără un mecanism real de evaluare a performanțelor angajaților, iar efectele se văd în calitatea tot mai slabă a programelor.„, a declarat Andrei Enescu, reprezentant al Parlamentului în Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune.

Deputatul USR Iulian Bulai, a criticat și el modul în care TVR Craiova a condus acest pseudo-interviu fără întrebări, care amintește de cultul personalității din perioada comunistă, și a declarat că așteaptă măsuri concrete din partea conducerii TVR în acest caz.

TVR are o misiune publică, iar ea nu constă în cultul personalității unor aleși locali, ridicarea de osanale partidelor iubite sau PR-ul guvernamental. Aștept de la actuala conducere a Televiziunii să ia măsuri concrete în cazul de la Craiova și să înceapă măcar să dea semne că studiourile locale pot face jurnalism de informare, pot fi independente de baronii locali și pot sluji cu adevărat comunitățile locale”.

The post Reacție după interviul propagandistic luat de TVR Craiova Olguței Vasilescu: a fost sesizată Comisia de Etică și Arbitraj a TVR appeared first on Investigatoria.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Investigatoria » Articole Investigatoria » Desteptarea » Valentin - 4453 articole »
 
Reacție Interviul Propagandistic Craiova Olguței Vasilescu Sesizată Comisia Etică Arbitraj
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu