Web Analytics

PSD- Caractere insalubre. Astăzi: Carmen Dan

Nimic mai relevant pentru starea de putrefacție, pentru mizeria morală, pentru absența oricăror repere viabile, pentru caracterul insalubru al PSD și al conducerii sale decât recenta declarație a insei pe nume Carmen Dan.

Cocoțată în postul de ministru de Interne de astăzi pușcăriașul Dragnea Nicolae Liviu și menținută în aceeași poziție în trei guverne succesive. Conduse de Sorin Grindeanu, Mihai Tudose care azi pozează în viteaz și bornă de moralitate, și de Viorica Dăncilă, înainte, dar și după ce a devenit ori pozează în hrusciovistă.

Personajul acesta prost crescut, precar educat, cu diplome obținute de la școli de mâna a doua sau a treia, agramat, care pronunță cu încăpâțânare șaptisprezece, optisprezece, însă tupeist din cale afară care a ajuns să fie șefă peste instituția al cărei rost ar fi acela de a apăra legea și ordinea în România își exprimă cu glas tare regretul pentru ceea ce i s-a întâmplat ...

... infractorului de drept comun Dragnea.

Vorbește despre șocul resimțit de partid la aflarea veștii că sus-numitul a fost condamnat la închisoare, urmând să își petreacă următorii trei ani și jumătate fie la Rahova, fie la Jilava, fie la locația de lux Vânjulețul. Aceasta fiindcă ministrul de Interne din guvernele Grindeanu, Tudose, Dăncilă habar nu are că în Constituția României scrie că nimeni nu e mai presus de lege. Sau dacă are crede că toți oamenii sunt egali, însă pesediștii și, mai ales, șefii lor sunt și mai egali. Exact ca în Ferma animalelor. Mai mult, fosta secretară de la o biată școală generală din Videle nu are nici cea mai mică jenă să anunțe că are în plan să își viziteze fostul binefăcător căruia îi vede nenumărate merite.

Așa că profită de ieșirea în spațiul public spre a-i înălța ode. Numai bune să fie citate în viitorul episod al Memorialului durerii consacrat patimilor și suferințelor lui Dragnea la care mai mult ca sigur că deja lucrează doamna Lucia Hosssu-Longin. Alt lup în blană de oaie, altă travestită.

Sigur, ar fi exagerat din partea noastră să îi cerem doamnei Dan să aibă mintea necesară ca să priceapă că numitul Dragnea Liviu Nicolae este principalul vinovat pentru starea actuală în care se află partidul sau, adus la condiția de șleahtă. Pentru că de grămada pesedistă de abia mai poate aspira la 20% din opțiunile electoratului. Fiindcă este socotit nefrecventabil de liderii europeni din familia lui politică. Doamna Carmen Dan nu are IQ-ul necesar pentru astfel de analize. Chiar și ținerea în ordine a registrelor matricole cred că era o operațiune care depășea cu mult înteligența doamnei Dan. Care nu poate decât să dea ordine criminale Jandarmeriei, așa cum a făcut în seara zilei de 10 august 2018.

La fel de imposibil și de neconform prin raportare la ceea ce înseamnă un ministru de Interne într-o țară cu adevărat europeană este să ne gândim că sus-numita ar putea vreodată înțelege că normele legale în vigoare o obligă să declasifice și să predea Procuraturii toate documentele referitoare la acțiunile trupelor Ministerului de Interne din seara zilei de 10 august. Doamna Dan știe una și bună. Refuză să respecte legea și legalitatea pentru că poate. Fiindcă așa a învățat-o maestrul ei într-ale minciunii, tupeului, fărădelegii Dragnea Nicolae Liviu. Doamna Carmen Dan, care se crede pe viață polițistă șefă, așa cum s-a crezut lider pe vecie încarceratul Dragnea, încă mai speră că PSD va fi iarăși ce a fost, chiar mai mult decât atât. Gânduri bolnave, speranțe deșarte nutrite de o persoană care se va afla și ea foarte curând în situația de a da frumușel cu subsemnatul. Cu greșelile de ortografie aferente. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam