MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

PSD a fost obligat de instanță să-i plătească daune morale de 25.000 de euro lui Vlad Voiculescu | Aktual24

PressHUB • Desteptarea • Valentin - 16800 articole • 178 vizualizari • acum o saptamana: 10-07-2024, 00:01:25 ★★
 


PSD a fost obligat de instanță să-i plătească daune morale de 25.000 de euro lui Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, pentru afirmațiile „miliardul furat din vaccinuri”.


Vlad Voiculescu, vicepreședinte al USR și fost ministru al Sănătății, a anunțat marți că a câștigat procesul intentat PSD ca urmare a afirmațiilor „mincinoase și defăimătoare” lansate de partidul condus de Marcel Ciolacu pe tema achiziției de vaccinuri.


PSD, obligat de instanță să-i plătească daune morale lui Vlad Voiculescu


„Pentru minciunile oribile la adresa mea – cele cu «miliardul furat din vaccinuri» – PSD este obligat de instanță să îmi plătească despăgubiri în valoare de 25.000 euro cu titlu daune morale”, anunță Voiculescu.


Citește și TAROM anunță că a revenit la programul de zbor normal


„Pentru minciunile oribile la adresa mea – cele cu «miliardul furat din vaccinuri» – PSD este obligat de instanță să îmi plătească despăgubiri în valoare de 25.000 euro cu titlu daune morale. Mai mult, instanța obligă pârâtul să retragă postările mizerabile de pe Facebook și să publice, pe propria cheltuială, dispozitivul prezentei hotărâri, după rămânerea sa definitivă, în două publicații de circulație națională, pe site-ul pârâtului PSD și pe rețelele de socializare Facebook și Telegram”, scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

Voiculescu arată că „pandemia a fost cea mai mare nenorocire care s-a abătut asupra vieții oamenilor din întreaga lume, de mulți mulți ani încoace, care a dus la cea mai mare scădere a speranței de viață observată după Al Doilea Război Mondia și aproape 7 milioane de decese.

Citește și Trei femei și-au anunțat intrarea în cursa pentru Cotroceni


„În România, pandemia – ca orice criză – a arătat care ne sunt valorile, deci prioritățile ca societate. Cel mai bine acestea se văd în politicile publice. Când în toată Europa viața era protejată, politicienii noștri erau relaxați. Petrecerile la cluburi de lux mergeau brici. Străinii care ajungeau pe la noi erau uimiți, zeci de mii de români au murit ajungând la spital cu limba pe pernă, așa cum spuneau medicii disperați în acele luni.
Când am avut în sfârșit vaccinuri, puține la început, Iohannis și PNL au decis să le dea specialilor, nu bătrânilor și bolnavilor, așa cum făceau toți cei din Vest. La nivel mondial, peste 90% din decesele cauzate de COVID-19 au avut loc în rândul persoanelor cu vârsta peste 60 de ani. Când am avut vaccinuri destule – vaccinuri achiziționate de CNCAV-ul colonelului Gheorghiță cu aprobarea premierului Cîțu (PNL), mesajele publice proaste am învins pandemia și campaniile antivaccinare ale unor inconștienți au dus la cea mai mică rată de vaccinare din Europa și cel mai mare număr de morți în toamna lui 2021”, precizează Vlad Voiculescu.


Citește continuarea în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook/Vlad Voiculescu)

Articolul PSD a fost obligat de instanță să-i plătească daune morale de 25.000 de euro lui Vlad Voiculescu | Aktual24 apare prima dată în PRESShub.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe PressHUB » Articole PressHUB » Desteptarea » Valentin - 16800 articole »
 
Obligat Instanță Plătească Morale 25 000 Voiculescu Aktual24
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu