MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Profesor la Facultatea de Jurnalism București, acuzat de zeci de studenți că îi jignește și umilește la cursuri. „Ce vrea să transmită prin poza asta? O poziție orgasmică”

PressHUB • Desteptarea • Valentin - 14093 articole • 665 vizualizari • acum un an: 18-03-2023, 12:01:54 ★★★★★
 

56 de studenți ai Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității din București, au publicat o scrisoare deschisă adresată rectorului UB Marian Preda, și membrilor Comisiei de Etică a Universității din București, prin care reclamă comportamentul nepotrivit al profesorului Marian Petcu, scrie Libertatea.ro.

„Cu o săptămână înainte de sesiune, la ultimul curs din online, nu aveam camera pornită, îmi era afișată poza de la Google Meet. În poză, purtam un maiou, ceva cu bretele subțiri, în orice caz. A început să spună: «Doamne, când mă uit la pozele unora, și mai ales la pozele unor fete… este aici o domnișoară… te uiți la poza asta și ce vezi!? O poziție orgasmică. Uitați-vă și voi, ce credeți că vrea să transmită ea prin poza asta!? Ce credeți că vrea să obțină?!»”

Acest episod a fost povestit pe Facebook de Andra, studentă în anul al II-lea la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) București, referindu-se la profesorul său Marian Petcu.

Continuarea în Libertatea.ro

Citește și: 4 semne rele pentru România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării / Facebook)

Articolul Profesor la Facultatea de Jurnalism București, acuzat de zeci de studenți că îi jignește și umilește la cursuri. „Ce vrea să transmită prin poza asta? O poziție orgasmică” apare prima dată în PRESShub.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe PressHUB » Articole PressHUB » Desteptarea » Valentin - 14093 articole »
 
Profesor Facultatea Jurnalism București Acuzat Studenți Jignește Umilește Cursuri Transmită Poziție Orgasmică
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu