MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Primarul din Târgu Jiu şi-a anunţat trecerea de la PNL la PSD

PressHUB • Desteptarea • Valentin - 16800 articole • 1150 vizualizari • acum 10 luni: 21-09-2023, 12:01:40 ★★★★★
 

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, şi-a anunţat plecarea din PNL şi trecerea la PSD, după ce, în urmă cu o lună, întreaga organizaţie municipală a liberalilor a trecut tot la social-democraţi.
Romanescu se afla în conflict cu preşedintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache. Edilul şi-a anunţat, pe pagina de Facebook, noua apartenenţă politică.

„Așa cum în viața de zi cu zi trăim diferite schimbări, la fel și în viața politică vin momente de răscruce, momente în care consulți, analizezi și decizi.bTârgujienii merită să afle de la mine, în mod direct, că începând de astăzi am decis să fac o schimbare politică, alăturându-mă formațiunii PSD. Este o decizie asumată, având în vedere și că o bună parte a echipei mele a susținut această schimbare, părăsind PNL-ul încă de acum câteva luni.
Citește și: UPDATE/VIDEO Explozie urmată de incendiu la o magistrală de gaz în apropiere de Focșani: 4 muncitori au murit carbonizați. Cauza: fisurarea magistralei ca urmare a executării lucrărilor la autostrada A7

Un lucru este evident: pentru dezvoltarea municipiului și continuarea proiectelor pe care mi le-am propus alături de echipa cu care lucrez, este nevoie de liniște, de cooperare, de încredere și de oameni pe care să mă pot baza, dar mai ales de susținere politică”, a transmis Romanescu.

„Din păcate, PNL Gorj are alte obiective, la care nu pot adera”

El a acuzat lipsa de sprijin din partea conducerii PNL Gorj şi chiar piedici.

„Timp de 7 ani nu am știut ce înseamnă sprijin din partea conducerii județene! Piedici au fost nenumărate, venite chiar de la cei care ar fi trebuit să mă susțină. Poate și pentru că nu am fost adeptul intereselor de grup, ci doar al interesului cetățenilor (…).

Din păcate, PNL Gorj are alte obiective, la care nu pot adera”, a mai sus Romanescu.

Citește și: Noi audieri în cazul Alexandrei Ivanov, gravida care a murit după o noapte de chin, la Maternitatea Botoșani. Mai mulţi martori, dar şi familia tinerei, au ajuns la IPJ 

În luna august, Membrii PNL Târgu Jiu au trecut în bloc la PSD. Este vorba despre aproximativ 300 de membri noi.

Articolul integral, în Reporter 24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: Reporter24

Articolul Primarul din Târgu Jiu şi-a anunţat trecerea de la PNL la PSD apare prima dată în PRESShub.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe PressHUB » Articole PressHUB » Desteptarea » Valentin - 16800 articole »
 
Primarul Târgu Anunţat Trecerea
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu