MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Preotul-neurochirurg și-a modificat CV-ul! Ștefan Mindea reacționează în urma dezvăluirilor noastre

Investigatoria • Desteptarea • Valentin - 12544 articole • 30 vizualizari • acum 2 saptamani: 10-02-2024, 12:01:19
 

Pentru că am lucrat investigația legată de afacerea lui cu membrane și infiltrații magice privind continuu către pregătirea lui profesională, am și păstrat o copie a CV-ului doctorului Mindea, în forma lui din momentul izbucnirii scandalului mediatic. Astfel, am putut remarca faptul că, între timp, de la momentul publicării anchetei și până acum, în respectivul CV s-au operat o serie de modificări.

Una dintre ele este aceea că în vechiul CV în categoria Arii de Expertiză Neurochirurgicală nu exista Neurochirurgie ULTRA minim invazivă. În noua variantă a CV-ului, Mindea a făcut această adăugire, insinuând că are și marcă înregistrată pe procedură, prin simbolului de marcă comercială TM (trademark), deși de pe site a scos TM de la tehnica ultra minim invazivă.

Vechiul CV
Noul CV

O altă modificare pe care Mindea a adus-o CV-ului său după publicarea anchetei este eliminarea experienței de Faculty Professor al Departamentului de Neurochirurgie de la Universitatea Stanford, poziție pe care ar fi ocupat-o în perioada 2010-2014. În noua versiune a CV-ului, Mindea nu mai specifică această experiență profesională deloc. Păstrează, însă, poziția de director al departamentului de chirurgie neuro-spinală din cadrul Centrului Medical Stanford.

Vechiul CV
Noul CV

Din secțiunea Educație, Mindea a eliminat, în noua versiune a CV-ului său calitatea de absolvent în top 5 al Northwestern University din Chicago.

Vechiul CV
Noul CV

Motivul pentru care Mindea și-a refăcut CV-ul în urma anchetei noastre de presă este ușor de intuit. Mindea știe că a intrat în vizorul jurnaliștilor de investigație și vrea să elimine acele aspecte din biografia sa care au fost adăugate în mod incorect în CV.

Simplul fapt că face acest lucru, sperând cumva să intre în paradigma adevărului pe ultima sută de metri, spune mult despre verticalitatea și corectitudinea acestui personaj. Asupra căruia vom reveni curând cu o nouă anchetă de presă, care va scoate la lumina și alte aspecte interesante din viața și cariera acestui preot-medic.

The post Preotul-neurochirurg și-a modificat CV-ul! Ștefan Mindea reacționează în urma dezvăluirilor noastre appeared first on Investigatoria.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Investigatoria » Articole Investigatoria » Desteptarea » Valentin - 12544 articole »
 
Preotul Neurochirurg Modificat CV Ul Ștefan Mindea Reacționează Dezvăluirilor Noastre
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu