MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Portul Constanța a primit peste 160 de milioane de euro din fonduri europene

Presshouse • Desteptarea • Valentin - 16800 articole • 38 vizualizari • acum o saptamana: 10-07-2024, 00:01:16
 

Banii europeni au fost investiți în infrastructura feroviară și în electrificarea acesteia.

Portul Constanța, care este inima coridoarelor solidarității, a beneficiat de peste 160 de milioane de euro investiții din fonduri europene în infrastructura feroviară și în electrificarea conexiunii feroviare din post, a precizat astăzi comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean.

La prezentarea bilanțului mandatului său, ea a subliniat, totodată, că a făcut toate demersurile pentru ca Portul Constanța să rămână și poarta de intrare pentru mărfurile din Asia.

citește și: Foto! BAWI a finalizat înlocuirea liniilor din Portul Constanța – Prioritatea 3. Regionala CF Constanța pregătește comisia de recepție

„Am în vedere ca poarta de intrare pentru coridorul mijlociu, care va uni Asia cu Uniunea Europeană, să rămână Constanța. Acest coridor mijlociu l-am pus pe agenda și pe documentele formatelor internaționale. Se lucrează prin diversele programe internaționale ale Uniunii Europene, în colaborare cu partenerii din Asia, pentru întărirea acestui coridor mijlociu. Asta reprezintă o nouă oportunitate pentru viitor pentru Constanța, de a fi una din porțile de intrare esențiale ale Uniunii Europene, în special pentru mărfurile dinspre Asia”, a punctat Adina Vălean.

Articolul Portul Constanța a primit peste 160 de milioane de euro din fonduri europene apare prima dată în Presshouse.ro.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Presshouse » Articole Presshouse » Desteptarea » Valentin - 16800 articole »
 
Portul Constanța Primit Milioane Fonduri Europene
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu