MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Peste 75.000 de semnături pentru Legea „Fără păcănele” inițiată de USR

PressHUB • Desteptarea • Valentin - 16800 articole • 2242 vizualizari • acum 8 luni: 20-11-2023, 00:01:31 ★★★★★
 

Peste 75.000 de semnături pentru Legea „Fără păcănele”. USR a anunțat că a strâns 2.265 de semnături de susţinere în București pentru legile care aduc o serie de reglementări amplasării sălilor de păcănele și publicităţii în spaţiile publice la jocurile de noroc.

Potrivit USR, în total, peste 75.000 de oameni au semnat până în prezent pentru susţinerea legilor  care interzic amplasarea sălilor de păcănele în apropiere de şcoli, locuri de joacă, spitale, biserici şi centre culturale, la parterul blocurilor, la sate ori lângă alte săli de jocuri de noroc.

Proiectele USR prevăd, de asemenea, interzicerea publicităţii în spaţiile publice la jocurile de noroc şi impun obţinerea unui aviz de funcţionare din partea primăriei pentru sălile de jocuri.

Citește și: Incredibilul drum al inimii Reginei Maria. Unde ar trebui să se afle de fapt | VIDEO

„Jocurile de noroc au devenit, în doar câţiva ani, cancerul societăţii romaneşti. Nici măcar copiii nu scapă. Oriunde întorc privirile în Bucureşti întâlnesc o reclamă la păcănele sau la o sală de jocuri.

În timp ce PSD-PNL blochează proiectele USR anti-păcănele în Parlament, milioane de români sunt încurajaţi să devină dependenţi prin reclame super agresive şi săli de jocuri la tot pasul.

Citește și: Afacerea cu mame surogat racolate din România continuă, deși a devenit publică

USR este singurul partid care luptă pentru protejarea românilor de influenţa nefastă a industriei jocurilor de noroc şi care se bate în mod real cu şefii păcănelelor, în timp ce PSD, PNL şi AUR fac echipă cu ei”, a declarat deputatul USR Tudor Pop.

USR solicită majorităţii PSD-PNL să nu mai blocheze aceste legi împotriva păcănelelor şi să asculte vocea celor peste 75.000 de români care cer eliminarea jocurilor de noroc din oraşe.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

Articolul Peste 75.000 de semnături pentru Legea „Fără păcănele” inițiată de USR apare prima dată în PRESShub.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe PressHUB » Articole PressHUB » Desteptarea » Valentin - 16800 articole »
 
75 000 Semnături Pentru Fără Păcănele Inițiată
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu