MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Peste 300 de de permise de conducere au fost reţinute de poliţiştii prima zi a

Presshouse • Desteptarea • Valentin - 8744 articole • 366 vizualizari • acum 9 luni: 02-01-2023, 12:01:31 ★★★★
 

Peste 300 de de permise de conducere au fost reţinute de poliţiştii rutieri în prima zi a acestui an, care au aplicat şi aproximativ 3.000 de amenzi în valoare de 1,4 milioane lei, a informat, luni, Ministerul Afacerilor Intern.

Potrivit unui comunicat al MAI transmis AGERPRES, în ultimele 24 de ore, principalele misiuni ale efectivelor Ministerului Afacerilor Interne au fost prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, creşterea gradului de siguranţă rutieră, supravegherea şi controlul frontierei de stat şi asigurarea intervenţiei eficiente în situaţii de urgenţă.

„În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au reţinut 306 permise de conducere şi au retras 74 certificate de înmatriculare. Poliţiştii şi jandarmii au constatat 2.969 contravenţii pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 1,4 milioane de lei”, se menţionează în comunicat.

Tot duminică, structurile MAI au intervenit la 5.374 de evenimente, 3.555 dintre acestea fiind circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.819 circumscrise situaţiilor de urgenţă.

Articolul Peste 300 de de permise de conducere au fost reţinute de poliţiştii prima zi a acestui an apare prima dată în Presshouse.ro.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Presshouse » Articole Presshouse » Desteptarea » Valentin - 8744 articole »
 
Permise Conducere Reţinute Poliţiştii Acestui
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu