MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Bancuri

 
 
Patriarhul Daniel, dezgustat de papa Francisc I

„El pare băiat bun, dar nu înţeleg de ce îi place sărăcia!. E un pauper băşit! Pic de aur n-am văzut pe el”, a spus gestionarul-şef al BOR

Directorul executiv al Bisericii Ortodoxe Române, Patriarhul Daniel s-a arătat foarte dezamăgit de slujba de pontificare a lui Francisc I, care părea făcută pe doi lei: „Când l-am văzut îmbrăcat aşa sărăcuţ şi cu crucea aia de argint la gât, vă jur pe icoană că mi s-a făcut silă!", a declarat ultra-hiper-mega-fericirea sa. "Nu înţeleg cum de se complace în sărăcia aia, ca ultimul enoriaş! Noroc că a adus un cor de băieţei simpatici, că au mai salvat aparenţele”, a continuat CEO-ul de la Patriarhie.


Întrebat dacă are în plan o vizită la Vatican pentru a-l cunoaşte personal pe noul papă, prefericitul Patriarh Daniel a răspuns în silă: „Unde să mă duc eu în sărăcia aia, că mă deprim, cât sunt eu de preafericit! Mai bine să vină el la mine, să vadă cum arată luxul şi confortul adevărat, să-i dau un kil de aur pentru acasă. Chiar nu-l înţeleg de ce n-are bani, că doar are la dispoziţie e o biserică destul de mare, cu milioane de credincioşi. Păi luai frate un pic de la fiecare şi făceai dracului o catedrală ca lumea, cu aur, cu diamante, cu de toate, că doar o viaţă ai!” 
8230 vizualizari
 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Valentin: 802 bancuri »