MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Partizanii ucraineni au sabotat principala cale ferată care leagă Rusia de regiunea Donețk | Aktual24

PressHUB • Desteptarea • Valentin - 16800 articole • 22 vizualizari • acum o saptamana: 10-07-2024, 12:01:24
 

Partizanii ucraineni au sabotat principala cale ferată care leagă Rusia de regiunea Donețk, rută folosită pentru transportul echipamentelor militare și al presonalului armatei către front.

Grupul de partizani Atesh a sabotat o legătură feroviară cheie între Rostov pe Don din Rusia și orașul ucrainean ocupat Mariupol, folosită de armata rusă, relatează Kyiv Independent.

Citește și: O nouă grupare de extremă dreapta în Parlamentul European: Patrioții pentru Europa

Un agent Atesh a incendiat un releu în apropierea orașului rus Shahti, au declarat partizanii, publicând presupuse imagini ale sabotajului, fără a preciza data.

Rusia vrea să construiască noi conexiuni feroviare

Rusia a început să construiască noi conexiuni feroviare pentru a lega Rusia de Crimeea și de alte teritorii ocupate din sud-estul Ucrainei.

Citește și: Reformistul Masoud Pezeshkian, noul președinte al Iranului: „vrem să ne rezolvăm problemele cu lumea sau nu?”

Acest lucru este menit să reducă dependența armatei ruse de podul Kerci și de trecerea cu feribotul – care leagă estul Crimeei de Krasnodar Krai din Rusia – care s-au dovedit vulnerabile la atacurile ucrainene.

Una dintre principalele căi ferate din regiune

Petro Andriuscenko, un consilier al primarului exilat din Mariupol, a declarat la mijlocul lunii iunie că linia de cale ferată dintre Rostov pe Don și orașul ucrainean ocupat era aproape finalizată.

Citește și: Ziua Rozelor. Aranjamente inedite de flori și o paradă specială, în locul unde se cultivă cei mai mulţi trandafiri din România | FOTO

„Aceasta este una dintre principalele căi ferate din regiune, care leagă Rusia de regiunea ucraineană Donețk. Este utilizată pentru a transporta echipamente militare și personal către front”, a transmis Atesh pe Telegram.

Continuarea în Aktual24

Citește și: Corul Madrigal la FITS. Peste 10.000 de spectatori la spectacolele care au marcat începutul şi finalul festivalului de la Sibiu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

Articolul Partizanii ucraineni au sabotat principala cale ferată care leagă Rusia de regiunea Donețk | Aktual24 apare prima dată în PRESShub.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe PressHUB » Articole PressHUB » Desteptarea » Valentin - 16800 articole »
 
Partizanii Ucraineni Sabotat Principala Ferată Leagă Regiunea Donețk Aktual24
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu