★★★★★

PĂDUREA HOIA BACIU, CENTRUL DE MAXIMĂ ACTIVITATE PARANORMALĂ

 

Pădurea Hoia Baciu este unul dintre cele mai active puncte de pe Pământ. Mai multe fenomene ciudate cu aspect luminos au fost fotografiate, filmate sau văzute cu ochiul liber. Este vorba despre forme ciudate, aero și bioforme.
Începând cu anii 50, biologul Alexandru Sift a realizat studii și cercetări. De la OZN-uri până la urme circulare lăsate pe suprafața solului.

Conform profesorului Sift, aceste urme au fost vizibile mulți ani după producerea lor. Alexandru Pătruț descrie în cărțile sale un fenomen neobișnuit. În anul 2000, de Paști, a vizitat această pădure și a observat că în partea superioară a copacilor, curgea o sevă.

A doua zi, a revenit în pădure și a văzut că toți copacii erau uscați. Un alt fenomen inexplicabil este cel legat de sunetele care se aud în pădure. De la bufnituri, cauciuc care explodează, la sunetul ceasului, sau al ambulanței.
În anul 1994, a fost observat un alt fenomen straniu. Pinii din pădure erau smulși din rădăcini, iar trunchiurile lor aveau culoarea roșie.

Copacii smulși formau trei zone circulare. A fost măsurată radioactivitatea și s-a constatat că era foarte ridicată.
Astfel de fenomene au mai fost văzute și cercetate, de-a lungul anilor. Alexandu Sift descrie o altă întâmplare, la fel de ciudată. În desele vizite pe care le-a făcut în pădure, se întâlnea cu un cuplu, un bărbat și o femeie. A un moment dat, a vrut să-i fotografieze. Cei doi de dematerializau, în momentul fotografierii.

Profesorul Adrian Pătruț a lansat o serie de ipoteze, cu privire la straniul fenomen. Una dintre aceste ipoteze era legată de un superfenomen natural, inteligent, care nu este un produs biologic, dar se află în interacțiune cu conștiința umană.

Cu alte cuvinte, fenomenele se produc în interacțiune cu persoanele care se află în pădure. Această ipoteză se bazează și pe mărturiile localnicilor, care susțin că, atunci când intră în pădure, pentru a cosi iarbă, pentru lemne, ceva anormal li se întâmplă.

Totul începe cu stări de greaţă, anxietate sau arsuri pe piele. Mulți dintre localnici au început să evite locul, dat fiind producerea acestor stări. Ei vorbesc despre faptul că, în momentul în care se aflau în pădure, erau însoțiți de umbre, care veneau de după copaci. Profesorul Sift a reușit să fotografieze astfel de umbre. În fotografii, pe lângă aceste umbre, au fost imortalizate lumini și siluete care nu puteau fi văzute cu ochiul liber.

Să ne aducem aminte că, în august 1968, în această pădure a fost fotografiat un OZN. Specialiștii din lumea întreagă au considerat că este cea mai clară fotografie a unui OZN, făcută vreodată. Un alt fenomen șocant a fost cel al apariției pe iarbă sau zăpadă, sub ochii privitorilor, a unor urme de pași. În ceea ce privește vegetația, în cea mai mare parte ea este arsă, necrozată,

padurea baciu

Pe cer au fost fotografiate forme geometrice, piramide, sfere, conuri, cuburi. Există fotografii în care au fost surprinse OZN-uri, dar care nu se vedeau cu ochiul liber. Profesorul Adria Pătruț susține că în pădure există Punctul 3 social activ, care este centrul de maximă activitate a fenomenelor paranormale. Zone similare cu pădurea Hoia Baciu mai sunt în Tibet, Norvegia, Deșertul Mojave.

Sursa: Efemeride
articole asemanatoare cu PĂDUREA HOIA BACIU, CENTRUL DE MAXIMĂ ACTIVITATE PARANORMALĂ
Comentarii
Articolul PĂDUREA HOIA BACIU, CENTRUL DE MAXIMĂ ACTIVITATE PARANORMALĂ nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam