★★★★

Misterul drumurilor vechi de peste 12 milioane de ani din Turcia

 

În ultimii ani, s-au realizat numeroase descoperiri care atestă că în urmă cu foarte mulți ani, Terra a fost locuită de civilizații care au atins diferite puncte ale dezvoltării. Numai așa se poate explica vasta rețea de drumuri din Turcia, cu o vechime de peste 14 milioane de ani.

Cine făcea drumuri din piatră acum 14 milioane de ani pe Terra și cu ce scop? La prima vedere niciun om de știință nu ar putea să răspundă la această întrebare, dar cu toate acestea, există în Turcia în Valea Frigiană numeroase marcaje care ne aduc aminte despre drumurile rudimentare ale strămoșilor noștri.

Și mai ciudat este faptul că aceste drumuri încă prezintă urmele roților care le-au brăzdat cu mult timp în urmă.

În timpul unui studiu pe care l-a efectuat la faţa locului în 2014, geologul rus Alexander Koltîpin a devenit convins că urmele din Turcia au fost create în urmă cu 12 sau 14 milioane de ani. Potrivit lui Koltîpin, Pământul a mai fost locuit de o civilizaţie avansată, în prezent necunoscută, ale cărei vehicule grele au lăsat în solul moale şi umed în Valea Frigiană urme adânci, care ulterior s-au pietrificat.

Nu e de mirare că arheologii se feresc să discute despre acest subiect, el ar putea răsturna toate teoriile convenţionale cu privire la istoria şi originile rasei umane.

Teoria pe care cei mai mulţi arheologi o susţin este ca urmele au fost făcute în antichitate de care trase de animale. Aceasta nu se susţine, deoarece în sol nu s-a imprimat nicio urmă de animal sau de om.

Este aproape imposibil ca cineva să explice ce fel de oameni existau pe Terra acum 14 de milioane de ani. Dar cu siguranță că este vorba despre o civilizație, care a atins un grad interesant al dezvoltării sale tehnologice.

Arheologii, care au cercetat drumurile vechi din Turcia ne mai informează că pe aceste drumuri s-a circulat intens cu roți metalice.

drumuri-vechi Misterul drumurilor vechi de peste 12 milioane de ani din Turcia! S-a circulat pe ele cu roți din metal

Potrivit teoriei convenţionale a originii omului, Homo Sapiens a apărut pe Pământ în urmă cu aproximativ patru sute de mii de ani, la o distanţă de milioane de ani după fiinţele care au lăsat urmele fosilizate din Turcia.

articole asemanatoare cu Misterul drumurilor vechi de peste 12 milioane de ani din Turcia
Comentarii
Articolul Misterul drumurilor vechi de peste 12 milioane de ani din Turcia nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam