MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Meta Estate Trust a încasat peste 2,7 mil. euro din vânzarea a 40% din părţile sociale deţinute în Redport Properties

Investigatoria • Desteptarea • Valentin - 16800 articole • 1676 vizualizari • acum 10 luni: 22-09-2023, 00:01:47 ★★★★★
 

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, anunță joi vânzarea a 40% din Redport Properties SRL, dezvoltatorul proiectului The Level Apartments, o tranzacție de peste 2,7 milioane de euro. 

Compania a obținut un randament de 37%, după o investiție totală de 2 milioane de euro, potrivit unui anunț de la Bursa de Valori București.

”Aceste tranzacții dovedesc potențialul de performanță a strategiei investiționale MET. Parteneriatele cu dezvoltatorii de proiecte imobiliare reprezintă un pilon strategic fundamental prin care vom putea obține randamentele promise acționarilor noștri”, a declarat Alexandru Bonea, Director General MET. 

MET va reinvesti treptat 2 milioane de euro, prin achiziția a 10% din Redport Capital SRL, unul dintre cei mai importanți jucători rezidențiali autohtoni, ce deține terenuri în zona istorică Damăroaia – Străulești pe care, în următorii 7 ani, va dezvolta peste 1.600 de apartamente și spații comerciale. Dezvoltatorul urmează să demareze construcția pentru fazele 3 și 4 ale proiectului The Level Apartments, cât și lucrările la proiectul de regenerare urbană Infinity Nord. 

Mai mult, Meta Estate Trust a acordat un împrumut filialei Montserrat Assets SRL, în valoare de 420.000 de euro, pentru a achiziționa două apartamente și patru locuri de parcare în zona de Nord. Cele două apartamente sunt închiriate pentru o perioadă minimă de 3 ani, cu un randament de peste 7%, prima investiție din linia de afaceri de închiriere. Montserrat Assets SRL, înființată în noiembrie 2022, este deținută de Meta Estate Trust.   

Meta Estate Trust este o companie tip holding, cu activitate în sectorul imobiliar, fondată în martie 2021 de un grup de antreprenori români. 

The post Meta Estate Trust a încasat peste 2,7 mil. euro din vânzarea a 40% din părţile sociale deţinute în Redport Properties appeared first on Investigatoria.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Investigatoria » Articole Investigatoria » Desteptarea » Valentin - 16800 articole »
 
Estate încasat Vânzarea Părţile Sociale Deţinute Redport Properties
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu