MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Marcel Boloș: Cardul de energie se acordă pe gospodărie, nu pe beneficiar. Acceptăm și plata

Presshouse • Desteptarea • Valentin - 3285 articole • 10 vizualizari • acum o saptamana: 24-01-2023, 12:01:53
 

Cardurile pentru energie care se vor distribui începând cu 1 februarie vor fi alocate pe locul de consum, indiferent câţi beneficiari locuiesc într-o gospodărie. Precizările au fost făcute de Marcel Boloş, ministrul fondurilor europene, invitat la Tema Zilei, pe TVR Info.

Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene: Relevant în acordarea ajutorului de încălzire este locul de consum. O gospodărie are un singur consum energetic, fie că vorbim despre facturile la energia electrică, factura la gazele naturale, încălzirea la bloc, lemnele de foc, peleții. Sunt, spre exemplu, situații în care un loc de consum are maxim 8 beneficiari, colocatari care locuiesc acolo, nu eliberăm 8 carduri de energie, ci doar un singur card. Fac precizarea aceasta foarte importantă că nu intenționăm să sprijinim acele locuri de consum unde nu locuiește efectiv beneficiarul ajutorului de încălzire. Important de reținut că se pot prezenta documente, inclusiv facturi care au fost emise începând cu luna august 2022, deci acceptăm și plata datoriilor restante.

Articolul Marcel Boloș: Cardul de energie se acordă pe gospodărie, nu pe beneficiar. Acceptăm și plata datoriilor restante apare prima dată în Presshouse.ro.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Presshouse » Articole Presshouse » Desteptarea » Valentin - 3285 articole »
 
Marcel Boloș Cardul Energie Acordă Gospodărie Beneficiar Acceptăm Datoriilor Restante
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu