MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Lucian Bode spune că PNL va merge pe „picioarele lui la alegerile de anul viitor!”

Cronica Romana • Desteptarea • Valentin - 8726 articole • 28 vizualizari • acum 3 zile: 19-09-2023, 12:01:42
 

PNL se pregăteşte pentru anul 2024 „mergând pe picioarele lui în alegerile de anul viitor”, a spus luni secretarul general al partidului, Lucian Bode. El a adăugat că după ce va duce programul de guvernare la bun sfârşit, formaţiunea va decide dacă va colabora cu PSD în alegeri sau la guvernare.

„Noi colaborăm foarte bine la guvernare cu PSD, în schimb, Partidul Naţional Liberal se pregăteşte pentru anul 2024 mergând pe picioarele lui în alegerile de anul viitor. Am demonstrat în 2019 că putem câştiga alegerile europarlamentare, cu o listă foarte bună şi un program politic foarte bun, susţinut de români. Am obţinut 27%”, a spus Lucian Bode, întrebat despre o eventuală colaborare cu PSD în alegeri.

„Astăzi, după trei ani şi jumătate de guvernare, cu crize suprapuse în care Partidul Naţional Liberal a fost vioara întâi, şi-a asumat guvernarea, nu a fugit de la guvernare, cum au făcut cei de la USR, a rămas la guvernare, a trecut România prin criză. Sunt absolut convins că la acest procent de 20%, cât avem astăzi în toată sondajele de opinie, putem adăuga, din organizare, din aducerea lângă PNL şi a altor forţe politice, aşa cum am vorbit despre ALDE deja suntem în proces de fuziune, aproape 900 de aleşi locali care vor veni alături de noi de la ALDE – credem că putem să ducem PNL la un scor de peste 25%, ceea ce înseamnă câştigarea alegerilor europarlamentare”, a adăugat Bode.

„Cât priveşte colaborarea cu PSD, vrem să ducem programul de guvernare la bun sfârşit şi atunci când, împreună, pe baza cercetărilor sociologice, pe baza măsurătorilor pe care le facem şi noi şi PSD, pe baza unor decizii în forurile statut ale partidului, vom anunţa public dacă vom colabora şi în alegerile europarlamentare, locale parlamentare, prezidenţiale sau ne vom întâlni la finalul acestor procese electorale şi vom guverna împreună, reuşind să convingem peste 50% din români să ne acorde votul”, a mai spus secretarul general al PNL.

Articolul Lucian Bode spune că PNL va merge pe „picioarele lui la alegerile de anul viitor!” apare prima dată în Cronica Romana.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Cronica Romana » Articole Cronica Romana » Desteptarea » Valentin - 8726 articole »
 
Lucian Picioarele Alegerile Viitor
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu