MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Liderul USR, Cătălin Drulă, trage un semnal de alarmă: Bucureștiul a fost furat în mandatele Sorin Oprescu și Gabriela Firea. 12 ani de PSD în care i-au fost luate resursele și a stagnat!

Cronica Romana • Desteptarea • Valentin - 12785 articole • 53 vizualizari • acum 3 saptamani: 13-02-2024, 00:01:24 ★
 
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat că Bucureștiul a fost furat în mandatele Sorin Oprescu și Gabriela Firea. 12 ani de PSD în care i-au fost luate resursele și a stagnat, susține liderul USR.
„Repararea și reconstruirea Bucureștiului, după mulți ani de jaf din partea PSD, durează. Nu se va finaliza într-un mandat sau două. Dar sunt convins că Nicușor Dan este primarul de care are nevoie orașul pentru a-l duce pe calea corectă, pe calea modernizării. A început în ultimii trei ani, va continua.
PSD-ismul este acum stăpân peste România cu ajutorul unui trădător care se numește Klaus Iohannis. Până și Marcel Ciolacu îi trădează pe ai lui. Să ne spună Ciolacu dacă primește ordine de la Cotroceni când să pună data alegerilor!”, a punctat liderul USR.
Potrivit lui Drulă, asta e adevărata comasare – PSD și PNL sunt același partid!
Dar le transmit atât: oricâte alegeri ar comasa, oricâte atacuri ar lansa împotriva primarilor USR, noi suntem pregătiți să câștigăm, a mai spus liderul USR.
„Eu, la Ministerul Transporturilor, am făcut în opt luni ce nu au reușit PSD-iștii să facă în 27 de luni. Deci, se poate. Se poate cinstit, se poate corect. Despre asta e alianța Dreapta Unită.
Mergem la alegeri, îi vom învinge, ne luăm țara înapoi și construim o Românie modernă”, a conchis Drulă.

Articolul Liderul USR, Cătălin Drulă, trage un semnal de alarmă: Bucureștiul a fost furat în mandatele Sorin Oprescu și Gabriela Firea. 12 ani de PSD în care i-au fost luate resursele și a stagnat! apare prima dată în Cronica Romana.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Cronica Romana » Articole Cronica Romana » Desteptarea » Valentin - 12785 articole »
 
Liderul Cătălin Drulă Semnal Alarmă Bucureștiul Mandatele Oprescu Gabriela Firea Resursele Stagnat
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu