× Prima Pagina Documentare Muzica Bancuri Alege Orasul Cautare
MAGAZIN CULTURAL

MAGAZIN CULTURAL

 

LG a transmis cu succes date în 6G THz

Yoda • Enigme • Vali - 1116 articole • 3 vizualizari • acum 2 saptamani: 16-09-2022, 00:00:48
 

În cadrul Institutului Fraunhofer Heinrich Hertz (HHI) din Berlin, Germania, LG a testat cu succes transmisia și recepția de date 6G Terahertz (THz) pe o distanță de 320 de metri în aer liber. Testul, care a avut loc pe 7 septembrie la 155-175 GHz, este considerat un progres major în procesul de dezvoltare și implementare a rețelelor 6G în zonele metropolitane.

LG și partenerii săi au utilizat un amplificator de putere personalizat de 20dBm pentru transmiterea datelor și un receptor cu amplificator cu zgomot redus, care a contribuit la îmbunătățirea calității semnalului primit.

În comparație cu 5G, 6G intenționează să ofere viteze de vârf ale datelor de 50 de ori mai mari, precum și o latență de 10 ori mai mică și fiabilitate îmbunătățită. Pentru comparație, implementările comerciale mmWave 5G ating viteze de vârf de până la 3 Gbps, în timp ce maximul teoretic se apropie de 5 Gbps. Se anticipează că standardizarea rețelei 6G va începe în 2025, în timp ce implementarea ei comercială este prevăzută pentru 2029.

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol:

TAGS:

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Yoda » Articole Yoda » Enigme » Vali - 1116 articole »
 
Transmis Succes
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu
 
Nu am gasit articole asemanatoare