MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

„Iubirea care dărâmă ziduri”: o sumă de povești ale oamenilor care au reușit și ale

Investigatoria • Desteptarea • Valentin - 8744 articole • 21 vizualizari • acum 5 zile: 18-09-2023, 12:01:32
 

Potrivit unui comunicat de presă, transmis de Asociația Împreună,„Iubirea care dărâmă ziduri” este o campanie care să ne amintească, la început de an școlar, cât de mult poți crește dacă ai în spate oameni care cred în tine.

Campania își propune să creeze un spațiu în care oamenii să-și facă vocile auzite. Astfel, aduce în atenția publicului larg povești care să ne poarte în viețile unor oameni care nu s-au abătut de la drumul lor tocmai pentru că au avut în spate alți oameni care au crezut în ei încă de la început sau care le-au fost motivație să-și continue drumul. Pentru că avem nevoie de iubirea și încurajarea celor din jur pentru a visa cât mai sus.

https://www.potcoavadunarii.ro/

Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună” vă prezintă o serie de portrete ale unor romi
„invizibili” care au devenit „mari” pentru că au primit iubire, încredere și stimă de sine. Îi
vom arăta așa cum sunt, fără să încercăm să-i transformăm în „modele”, pentru că cei ca ei sunt peste tot în jurul nostru. Și sunt mulți. Îi vom arăta împreună cu mamele, tații, surorile, mentorii, prietenii, oamenii pe care îi admiră sau care le-au influențat cel mai mult viața, pentru a spune povești despre recunoștință. Campania își propune să creeze un spațiu în care oamenii să-și facă vocile auzite. Astfel, aduce în atenția publicului larg povești autentice ale unor oameni care nu s-au abătut de la drumul lor tocmai pentru că au avut în spate alți oameni care au crezut în ei încă de la început sau care le-au fost motivație să-și continue drumul. Pentru că avem nevoie de iubirea și încurajarea celor
din jur pentru a visa cât mai sus.

Vor fi publicate în cadrul campaniei 14 astfel de fotografii, în cadrul unor ședințe foto realizate de fotograful Alexandru Gâlmeanu la care au luat parte sportivi de performanță, actori, cântăreți, activiști, sociologi, studenți, cadre didactice, creatori de conținut online etc. alături de persoanele care le-au influențat cel mai mult viața.

Campania „Iubirea care dărâmă ziduri” este parte a proiectului „Cunoașterea (r)omului de lângă noi”, proiect derulat de Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, prin programul Active Citizens Fund Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Proiectul „Cunoașterea (r)omului de lângă noi” are ca scop creșterea nivelului de conștientizare asupra drepturilor omului și tratamentului egal, cu focus pe minoritatea romă.

The post „Iubirea care dărâmă ziduri”: o sumă de povești ale oamenilor care au reușit și ale celor care au crezut în ei appeared first on Investigatoria.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Investigatoria » Articole Investigatoria » Desteptarea » Valentin - 8744 articole »
 
Iubirea Dărâmă Ziduri Povești Oamenilor Reușit Crezut
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu