× Prima Pagina Documentare Muzica Bancuri Alege Orasul Cautare

MAGAZIN CULTURAL

 

Istorie interzisă: Legătura strânsă dintre sumerieni şi extratereştri

Internet • Desteptarea • Vali - 2607 articole • 8495 vizualizari • acum 7 ani: 14-07-2015, 06:00:16 ★★★★★
 

Vechea civilizaţie sumeriană este una dintre cele mai misterioase şi controversate culturi din câte au fost descoperite pe Terra. Strania legătură cu o civilizaţie extraterestră a creat numeroase dezbateri în rândul specialiştilor şi a ridicat numeroase întrebări cu privire la originea omului.

Există numeroase texte antice care ne spun că în Mesopotamia a început totul, adică acolo este leagănul omului modern. În urmă cu mai multe sute de mii de ani, zeii au coborât pe Pământ şi au pus bazele unei civilizaţii sofisticate, pe care o cunoaştem astăzi sub numele de Sumer. Cel puţin aceasta este istoria regăsită într-un antic text sumerian.

„După ce regii au coborât din cer, au întemeiat cinci oraşe înainte de Potop. În decursul a 241,200 de ani, doar opt zei sau regi au guvernat această mică civilizaţie.” La un calcul simplu, cei opt regi au avut o durată de viaţă de cel puţin 30.000 de mii de ani. Este limpede că un om normal nu poate trăit atât de mult şi din această cauză se poate afirma că regii vechiului Sumer erau de origine extraterestră.

Cultura sumeriană era una fascinantă. Oamenii antici deţineau o tehnologie impresionantă care le oferea posibilitatea să realizeze calcule complexe, „cu 15 cifre”, aşa cum spune pergamentul. Pentru a face o comparaţie succintă, grecii antici au ajuns la performanţa de a realiza calcule matematice până cu numere de până la 10.000. De aici deducem că sumerienii au fost ajutaţi de către regii lor ocrotitori să înveţe tainele matematicii. De asemenea, este posibil ca încă din acele vremuri pe Terra să existe maşini de calcul extrem de avansate, comparabile cu computerele din ziua noastră.

Apoi a venit Potopul, care este prezentat cu lux de amănunte şi în Biblie. Zeii au plecat pentru o perioadă de timp şi imediat după calamitate au revenit şi oraşul Kish a devenit sediul general al regalităţii. Cine a provocat Potopul sau de ce, sunt întrebări al căror răspunsuri nu se regăseşte în textele sumeriene.

Imediat după Potop, lucrurile s-au schimbat dramatic. Nu doar că zeii au început să-şi arate adevărata faţă, dar şi durata lor de viaţă a scăzut considerabil. De exemplu, regele Etana a fost succesorul lui Arwium, fiul lui Mashda şi a domnit pentru 1560 de ani, imediat după Potop.

Povestea regelui Etana este consemnată într-un text antic şi a fost făcută publică de cercetătorul italian Alberto Fenoglio. Într-o zi, o imensă navă extraterestră, dotată cu un scut imens, a aterizat în spatele platului regal. Din ea, au coborât mai multe fiinţe umanoide, înalte, cu părul blond şi tenul închis la culoare. Extratereştri au dorit să vorbească cu Etana şi l-au învitat în nava lor. Consilierii regali i-au sugerat regelui să decline această invitaţie, dar Etana, fără să ezite, s-a urcat în nava extraterestră.

Timp de 2 săptămâni, Etana a fost dus pe Lună, Marte şi Venus. Nu se ştie ce s-a discutat la bordul OZN-ului, dar atunci când a revenit pe Terra, Etana l-a numit consilier pe unul dintre extratereştri.

Etana a domnit 1560 de ani şi imediat după moarte, s-a ridicat la ceruri aşa cum a făcut-o şi Iisus. Acesta a fost motivul pentru care a fost supranumit şi regele Dumnezeu.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Internet » Articole Internet » Desteptarea » Vali - 2607 articole »
 
Istorie Interzisă Legătura Strânsă Dintre Sumerieni Extratereştri
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu