MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Flutur (PNL): Cred că luni trebuie să decidem privind comasarea, că apoi nu mai avem timp pentru a modifica legislația

Presshouse • Desteptarea • Valentin - 12785 articole • 56 vizualizari • acum 3 saptamani: 10-02-2024, 12:01:17 ★
 

Gheorghe Flutur, prim-vicepreședintele PNL și președintele Consiliului Județean Suceava, a declarat, pentru B1 TV, că decizia coaliției privind comasarea alegerilor trebuie luată luni deoarece deja e criză de timp. El a negat faptul că PNL insistă cu această comasare deoarece are nevoie de ea pentru un scor cât mai bun în alegeri.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV.
„N-am decis nimic, știu că e așteptat. Luni o să avem discuția, cred eu, în care lămurim lucrurile, că apoi nu mai avem timp pentru a modifica legislația pentru calendarul electoral, deci suntem în ultimele zile. Era bine să facem niște pași ieri, dar sunt discuții… N-aș vrea să spun foarte multe din casă, că e o regulă în coaliție: dacă avem ceva, comunicăm împreună după ce am luat o hotărâre, nu la jumătatea drumului.
N-am luat nicio hătărâre nici cu împărțirea pe județe… e discuția de a aduce localele mai aproape cu eruoparlmentarele, că-s multe rânduri de alegeri.

Eu cred că da (luni se va lua o decizie), că nu mai e timp Parlamentul să dea drumul la niște modificări legislative, altfel iesi din calendar și nu mai poți, esti vulnerabil la Curtea Constituțională.

b1tv.ro

Articolul Flutur (PNL): Cred că luni trebuie să decidem privind comasarea, că apoi nu mai avem timp pentru a modifica legislația apare prima dată în Presshouse.ro.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Presshouse » Articole Presshouse » Desteptarea » Valentin - 12785 articole »
 
Flutur PNL Trebuie Decidem Privind Comasarea Pentru Modifica Legislația
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu