Web Analytics

EXTRATERESTRII, AUTORII CATASTROFELOR NUCLEARE

Oziorsk este un mic oraș care a fost construit în anul 1946, în apropiere de centrala nucleară de la Maiak. Oziorsk era un punct strategic pentru sovietici și din această cauză avea un nume codificat, Orașul 40. Locuitorii acestui oraș erau în majoritate cercetători și muncitori care lucrau la centrala nucleară. Accesul persoanelor străine era strict interzis din motive de securitate. Muncitorii și familiile acestora nu aveau dreptul de a părăsi orașul.

Mulți dintre locuitorii din Oziorsk s-au îmbolnăvit și au murit ca urmare a radiaţiilor, însă autoritățile sovietice au reușit să țină secret această tragedie. Situația s-a agravat în anul 1957, atunci când a avut loc un grav accident la centrala nucleară. Mii de persoane au murit ca urmare a contaminării cu radiații. S-a spus că a fost unul dintre cele mai mari accidente nucleare din lume.

La scurt timp după accident, Tamara Prosvirina, muncitoare la centrala nucleară, a ...

... descoperit în pădurea din apropierea orașului, un schelet de mici dimensiuni, câțiva centimetri.

Tamara a anunțat oficialităţile care au ridicat scheletul și care, la scurt timp, au declarat că este vorba despre cadavrul unei pisici.

Pentru ca Tamara susţinea contrariul, cadavrul aparținea unui copil de sex masculin, autoritățile au internat-o într-un spital de psihiatrie, unde a murit la scurt timp.

După zeci de ani, profesorul Stanislav Samocikin a dat mai multe informații despre acest caz. Fiind un anatomist celebru, a participat la studierea scheletului și a concluzionat că este vorba despre o creatură de origine necunoscută. În timp ce craniul uman este format din șase oase, craniul descoperit de Tamara era format din patru oase.

El a exclus posibilitatea ca scheletul să fie de origine umană. Mai mult, Samocikin a declarat că scheletul a fost preluat de agenții KGB.

OZN-urile ne dezactivează armele nucleare încă din anul 1948, aveau să declare oficialităţi din armata americană. La început, a părut a fi un scenariu SF. Mai târziu, britanicii au susținut același lucru.

Robert Salas, ofițer în cadrul Air Force, avea să rupă tăcerea și să declare ca în anul 1967, mai multe rachete nucleare au fost dezactivate de prezenţa unor OZN-uri care au declanșat raze de lumină.

În anul 1986, s-a produs tragedia de la Cernobâl. Tot mai mulți specialişti și-au pus întrebare ce forța a reușit să propulseze capacul reactorului care cântărea 2000 de tone. Nu exista o explicație rezonabilă, au declarat specialiştii. Dacă explozia ar fi fost cauzată de creșterea presiunii vaporilor din interiorul reactorului, s-ar fi distrus și pereții acestuia, lucru care nu s-a întâmplat.

O altă enigma este faptul că după explozie, 90% din combustibilul nuclear a dispărut. Cu câteva ore înainte să se producă catastrofă, deasupra centralei au fost observate mai multe globuri luminoase care au staționat minute în şir. Aceeași situație s-a produs și la centrala nucleară de la Fukushima, înainte de producerea dezastrului.

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam