MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Drulă, mesaj tranșant: Ciolacu îl poziţionează ca un subaltern pe Ciucă şi PNL-ul ca pe un partid anexă!

Cronica Romana • Desteptarea • Valentin - 15113 articole • 1633 vizualizari • acum un an: 17-03-2023, 00:01:39 ★★★★★
 

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că nu mai există două partide, PSD şi PNL, ci „un fost partid numit PNL” şi „PSD-ul care l-a înghiţit”, iar Marcel Ciolacu este preşedinte „într-un fel la două partide”.

„L-am văzut aseară pe domnul preşedinte PSD, Marcel Ciolacu, că a absorbit prin fuziune PNL-ul. L-am văzut că explică la televizor ce se întâmplă în PNL, care sunt planurile de carieră şi de viitor ale domnului Ciucă, ce se întâmplă cu ministerele. Lucrurile devin din ce în ce mai clare. Nu mai există două partide, PSD şi PNL, ci există un fost partid numit PNL şi PSD-ul care l-a înghiţit”, a afirmat liderul USR.

Referindu-se la „felul cum anunţa preşedintele PSD viitorul politic al domnului Ciucă”, Cătălin Drulă a opinat că ar reieşi că Nicolae Ciucă este poziţionat ca un subaltern.

„Ne-a anunţat (Marcel Ciolacu – n.r.) ce funcţie o să aibă domnul Ciucă. Îl poziţionează ca un subaltern pe Nicolae Ciucă şi PNL-ul ca pe un partid anexă. Ne spunea ce o să se întâmple cu PNL-ul. Adică de mai multă vreme e destul de clar că e preşedinte într-un fel la două partide. PNL a devenit un partid anexă, din păcate, şi domnul Ciolacu practic le conduce pe amândouă. Asta era atitudinea pe care a transmis-o, astea erau mesajele pe care le-a transmis”, a mai menţionat preşedintele USR.

 

Articolul Drulă, mesaj tranșant: Ciolacu îl poziţionează ca un subaltern pe Ciucă şi PNL-ul ca pe un partid anexă! apare prima dată în Cronica Romana.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Cronica Romana » Articole Cronica Romana » Desteptarea » Valentin - 15113 articole »
 
Drulă Tranșant Ciolacu Poziţionează Subaltern Ciucă PNL Ul Partid Anexă
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu