MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Condamnare de trei ani pentru brăileanul care a încercat să jefuiască două benzinării. În ambele cazuri, a plecat de la locul faptei cu bicicleta

PressHUB • Desteptarea • Valentin - 10526 articole • 83 vizualizari • acum 2 saptamani: 21-11-2023, 00:01:32 ★
 

La începutul acestui an, pe 3 februarie și pe 23 martie, un tânăr, având fața acoperită cu o cagulă, a încercat să jefuiască două benzinării. Este vorba despre stațiile peco Eldomir de pe B-dul Dorobanților și Rompetrol de pe Șoseaua de Centură.

A fost prins după prima faptă și reținut de polițiști pentru 24 de ore, însă Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a lăsat în libertate, sub control judiciar. Astfel, după mai puțin de două luni de la acel moment, individul a săvârșit și cea de-a doua faptă de tentativă la tâlhărie calificată.

Brăileanul a plecat din benzinării cu o bicicletă

Trimis în judecată, Alin Ionuț Popa, un tânăr fără cazier și fără loc de muncă, a fost condamnat de Judecătoria Brăila, în urmă cu o săptămână, la 3 ani de închisoare cu executare pentru cele două tentative de jaf. A primit 2 ani și 6 luni pentru fapta din 23 martie și 1 an și 6 luni pentru cea din 3 februarie, iar în urma contopirii celor două pedepse a rezultat o pedeapsă de 3 ani.

Citește și: Dizolvarea unei comunități: Jumătate din ucrainenii refugiați la Constanța s-au întors în război sau au plecat în altă țară/ Cum le-a îngreunat Statul situația

Surse judiciare au precizat pentru DEBRAILA.ro faptul că, în ambele cazuri, brăileanul a plecat din benzinării cu o bicicletă.

Era înarmat cu un pistol airsoft

Potrivit rechizitoriului, Popa, care și-a recunoscut faptele, a intrat, în seara de 3 februarie, în jurul orei 18:45, în benzinăria Eldomir. Era înarmat cu un pistol airsoft și le-a cerut angajaților să îi dea „banii din sertar, de sub tejghea”.

„Unul dintre angajați i-a zis pe un ton hotărât să îşi vadă de treaba lui, să plece acasă. Inculpatul s-a conformat, a ieșit din stația peco şi a plecat. (…)”, se arată în rechizitoriu.

Continuare în DEBRAILA.ro!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Colaj foto: debraila.ro)

Articolul Condamnare de trei ani pentru brăileanul care a încercat să jefuiască două benzinării. În ambele cazuri, a plecat de la locul faptei cu bicicleta apare prima dată în PRESShub.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe PressHUB » Articole PressHUB » Desteptarea » Valentin - 10526 articole »
 
Condamnare Pentru Brăileanul încercat Jefuiască Benzinării Ambele Cazuri Plecat Faptei Bicicleta
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu