MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

CJ Cluj: A fost finalizat un proiect european de 6,8 mil. lei pentru dotarea Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca

Investigatoria • Desteptarea • Valentin - 12785 articole • 52 vizualizari • acum 3 saptamani: 13-02-2024, 12:01:25 ★
 

Consiliul Județean Cluj anunță luni finalizarea proiectului „Dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca”, în valoare de 6,8 milioane de lei, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Prin intermediul proiectului au fost achiziționate 308 echipamente medicale, „necesare pentru a facilita diagnosticarea și tratarea optimă a micilor pacienți, contribuind astfel la creșterea calității actului medical”, potrivit unui comunicat de presă al primăriei.

Printre echipamentele achiziționate se numără: un aparat de grafie digitală cu fixare pe tavan cu detector digital wireless, o ambulanță pentru transportul pacienților, un sistem complet de videolaringoscopie pentru intubație dificilă, două dispozitive HVNl – High Velocity Nasal lnsuflation, un ecocardiograf, un ecograf ultraportabil cu trei transductori – convex, liniar, cord, cinci paturi de terapie intensivă, diverse echipamente pentru completarea sistemului de bronhoscopie flexibilă și rigidă, precum și a celui de laringoscopie din UPU, dar și un sistem de cinci monitoare pentru urmărirea funcțiilor vitale cu stație centrală de monitorizare.

The post CJ Cluj: A fost finalizat un proiect european de 6,8 mil. lei pentru dotarea Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca appeared first on Investigatoria.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Investigatoria » Articole Investigatoria » Desteptarea » Valentin - 12785 articole »
 
Finalizat Proiect European Pentru Dotarea Spitalului Clinic Urgenţă Pentru Cluj Napoca
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu