Web Analytics

★★★★★

Cele mai mari secrete ale Vaticanului

Sfântul Petru, sau prințul apostolilor, a fost crucificat cu capul în jos, în 13 octombrie, anul 64, sub domnia lui Nero. Crucificarea s-a făcut într-un circ roman, care se afla exact pe locul unde este astăzi ridicat Vaticanul.

Supliciul a avut loc la piciorul obeliscului, unde astăzi se află piața Sfântul Petru. Osemintele lui au fost descoperite în anul 1953. Vaticanul a fost ridicat pe un loc al supliciilor umane.

Vă reamintesc faptul că sacrificiile umane erau considerate de societatea ezoterică un mod de apropiere față de Dumnezeu. Blazonul Vaticanului arborează două chei încrucișate, una din aur și cealaltă din argint, care simbolizează puterea spirituală și temporală a papei.

Cu siguranță, Vaticanul are multe mistere, simbolurile ocupând un loc important în mesajele despre viitor, pe care trebuie să le decodificăm. În anul 1667, Bernin desena schița actualei piețe, Sfântul Petru. Este vorba despre o elipsă gigantică de 298 de metri lățime ș 196 ...

... de metri lungime, cu 284 de coloane, 140 de statui de sfinți, de peste trei metri înălțime.

Văzută de sus, piața are forma unei găuri de cheie. Ne punem întrebarea unde se află cheia? Sfântul Malachie mort în anul 1148, a făcut profeția că la Vatican vor fi 111 papi. Ultimul ar fi papa Francisc.

Coincidență sau nu, în exteriorul biserici Sfântul Paul din Vatican, există medalioane din ceramică cu figurile celor care au fost papi. În prezent sunt 110 medalioane, mai există loc doar pentru un singur papă, cel de al 111 lea, care este actualul papă, Francisc. Vaticanul nu a condamnat, niciodată profețiile sfântului Malachie. Pur și simplu a tăcut.

Vaticanul are multe secrete, unele dintre ele bine păzite în arhivele Vaticanului. Câteva dintre ele au ieșit la iveală, dat fiind faptul că, excepțional, anumiți cercetători au avut permisiunea să studieze o parte din aceste documente.

În anul 1950, o echipă formată din doi cercetători, care a lucrat sub protecția preotului benedictin Ernetti, au inventat o mașină care putea capta unde gamma, pe care le vizualiza pe un ecran catodic. Mașina s-a numit chronovizor, sau mașina de privit în trecut. Cu ajutorul acestei mașini au putut fi urmărite discursul lui Mussolini, discursul lui Traian sau ultimule scene din viața lui Christos.

Conform specialiștilor, fiecare om, animal, vegetal, mineral, transmite o rază care îi este particulară. Fiecare eveniment va fi manifestarea acestor raze.

În anul 1993, după 40 de ani de tăcere și mister, cei doi cercetători care au inventat chronovizorul sunt audiați de către o echipă de oameni de știință, care atestă veridicitatea acestei invenții și solicită ca invenția să fie prezentată oamenilor de știință din întreaga lume.

vatican

Vaticanul a hotărât ca lucrurile să ia o altă turnură. Documentația privind invenția dar și chronovizorul au fost distruse. Cei doi cercetători au fost obligați să respecte legea tăcerii, să nu mai dea nici-un interviu, pe această temă.

Conform unor surse, chronovizorul nu ar fi fost distrus, ci este ascuns în una din cavele de la Vatican. Amenințările pe care le-a făcut Vaticanul la adresa celor doi inventatori, i-a redus la tăcere.

Imparte cu prietenii tai:

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam