MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Cătălin Drulă taxează dur duplicitatea PSD-PNL pe tema pensiilor speciale: Le cer președinților PSD și

Cronica Romana • Desteptarea • Valentin - 3285 articole • 100 vizualizari • acum 2 luni: 01-12-2022, 12:01:43 ★
 
Liderul USR, Cătălin Drulă, mesaj cu ocazia Zilei Națională a României.
„România a fost făcută de oamenii care n-au stat deoparte și au pus cărămizi pentru viitor.
Patriotismul înseamnă să ne uităm în ochii copiilor noștri și să le putem spune că am făcut ce am putut mai bine pentru lumea lor.
La mulți ani, România!”
În context, Drulă a avertizat că de la 1 ianuarie 2023 intră în vigoare vreo 20.000 de pensii speciale noi, „dacă majoritatea lui Nicu și Marcel nu își găsește curajul să le eliminăm în Parlament”.
„Le cer președinților PSD și PNL să prezinte public calendarul de eliminare a pensiilor speciale și le reamintesc că este jalon în PNRR, cu termen finalul acestui an.

Pensiile parlamentarilor sunt în plată acum. Reamintesc că este vorba de pensii speciale. Mai mult, reamintesc că pensia specială este de opt ori mai mare decât pensia normală. Ajunge până la 12.000 de lei pe lună în cazul parlamentarilor. Și la 1 ianuarie intră în vigoare încă vreo 20.000 de pensii speciale, care până acum nu existau și mă refer aici la pensiile speciale ale primarilor, care au fost tot prorogate an de an. Avem în acest sens un proiect al USR care e blocat, însă, în sertarul comisiilor de la Senat de luni de zile”, a precizat liderul USR.

 

Articolul Cătălin Drulă taxează dur duplicitatea PSD-PNL pe tema pensiilor speciale: Le cer președinților PSD și PNL să prezinte public calendarul de eliminare a pensiilor speciale! apare prima dată în Cronica Romana.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Cronica Romana » Articole Cronica Romana » Desteptarea » Valentin - 3285 articole »
 
Cătălin Drulă Taxează Duplicitatea PSD PNL Pensiilor Speciale Președinților Prezinte Public Calendarul Eliminare Pensiilor Speciale
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu