MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Cătălin Drulă pune „punctul pe i”: Peneliștii sunt mai pesediști decât pesediștii. Anul 2024 este

Cronica Romana • Desteptarea • Valentin - 3285 articole • 12 vizualizari • acum o saptamana: 24-01-2023, 12:02:01
 

Liderul USR, Cătălin Drulă, avertizează că atunci „când peneliștii sunt mai pesediști decât pesediștii, devine clar de ce românii trăiesc din ce în ce mai prost sub Coaliția Scumpirilor”.

Potrivit lui Drulă, în timp ce liderii PSD și PNL se bat pe funcții, fotolii și rotative,  oamenii își fac griji pentru ziua de mâine.

Astfel, liderul USR susține că „2024 este șansa noastră să scăpăm de acest dezastru”.

“Să arătăm României pentru anul 2024 că există speranță și alternativă la sistemul ăsta. Există în tot răul o oportunitate. Pentru că cele două partide, PSD și PNL se potențau prin opoziție unul cu altul.Când erau pesediștii erau ciuma roșie și erau niște nenorociți, când erau ceilalți erau Iohanniștii lui Werner, vânzătorul de țară. Acum sunt împreună, lumea îi vede că sunt o apă și un pământ. Ba, parcă peneliștii sunt mai pesediști decât pesediștii. Uitați-vă la ce face Bode cu Mânăstire care-i amenință pe colegii de partid cu dosare. Celălalt, Cătălin Predoiu iese cu soluții din dosare. Despre Virgil Popescu vă imaginați un om care e mai lipit cu supe glue pe scaun?”, a conchis Drulă.

 

Articolul Cătălin Drulă pune „punctul pe i”: Peneliștii sunt mai pesediști decât pesediștii. Anul 2024 este șansa noastră să scăpăm de acest dezastru! apare prima dată în Cronica Romana.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Cronica Romana » Articole Cronica Romana » Desteptarea » Valentin - 3285 articole »
 
Cătălin Drulă Punctul Peneliștii Pesediști Decât Pesediștii șansa Noastră Scăpăm Dezastru
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu