× Prima Pagina Documentare Muzica Bancuri Alege Orasul Cautare
MAGAZIN CULTURAL

MAGAZIN CULTURAL

 

Bogdan Alexandru Duca: „Lumea a luat-o razna. Lumea vestică, mai ales.”

Gandeste • Desteptarea • Vali - 1104 articole • 2 vizualizari • acum 2 saptamani: 14-09-2022, 00:00:24
 

Lumea a luat-o razna.
Lumea vestică, mai ales.
Nu e nicio conspirație. Este rezultatul a 70 de ani în care drogați și dezechilibrați psihic au devenit vedete, filosofi, universitari, jurnaliști, influenceri, politicieni.
Este rezultatul a 70 de ani în care școala a devenit de mase și, implicit, a coborât standardele ca oricine să o poată termina.
Este rezultatul a 70 de ani în care Bisericile dar și mass-media, din rațiuni economice, ca să fie mai atractive și mai prospere financiar, în loc să mai fie formatori de opinie, s-au lăsat deformate de opiniile vulgului.
Este rezultatul a 70 de ani în care generație după generație, intr-o prosperitate pe credit, copiii nu s-au mai maturizat și tot mai mulți au rămas niște adolescenți tembeli și la 50 de ani.
Este rezultatul a 70 de ani în care științele au capitulat în fața profitului și au alimentat orgia colectivă, menajând și încurajând mofturile. Și astfel cercetarea științifică a reușit, de exemplu, să creeze sânul perfect și să mențină penisul excitat, dar nu să rezolve problema energiei electrice sau foametei.
Este rezultatul a 70 de ani în care o sinteză toxică etică care a adoptat ifose de știință, a preluat controlul asupra academiei, iar agenții săi au devenit mai importanți în instituții decât angajații propriu-ziși. Mă refer, desigur, la psihologie.
Pur și simplu suntem într-o societate atât de distrusă intelectual și moral încât orice demență a devenit posibilă.
Și voi ce așteptări aveți de la această societate? Să acționeze rațional? Nu are cum.
Iar cei care tot încearcă să găsească un fir rațional în demența asta se înșală. Ar fi bine ca lumea să fie controlată de niște masoni, bubuli, bielderbergi sau davosieni pragmatici și raționali.
Dar din păcate nu e așa…

Autor: Bogdan Alexandru Duca

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe Gandeste » Articole Gandeste » Desteptarea » Vali - 1104 articole »
 
Bogdan Alexandru Lumea Luat O Razna Vestică Ales
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu