MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Aktual24: Victor Rebengiuc: Rușinea pe care o trăim acum. Pot să spun că sunt fericit într-o țară condusă de Marcel Ciolacu? Asta e nenorocirea noastră

PressHUB • Desteptarea • Valentin - 16800 articole • 1804 vizualizari • acum un an: 02-07-2023, 00:01:48 ★★★★★
 

Actorul Victor Rebengiuc a acordat un amplu interviu postului TVR Cultural în care a vorbit atât despre teatru, cât și despre politică. „Pot să spun că sunt fericit într-o țară condusă de Marcel Ciolacu? Asta e nenorocirea noastră”, a subliniat Rebengiuc.

„Eu tot timpul am de învățat, încă n-am terminat de învățat. Mai sunt multe lucruri pe care aș vrea să le descopăr, dar timpul meu – cel disponibil – e din ce în ce mai strâns, mai aproape de margine…”, a spus marele actor.

„Cariera mea cred că are o vârstă. Dacă am început în ’56, se adună 67 de ani! Deci, o viață de om. Din ’90, dacă scădem 23 fac 67. De atâția ani sunt pe scenă. Această profesie este o responsabilitate imensă. Sunt o slugă a teatrului, nu sunt un proprietar. Sunt cel care se supune legilor teatrului, care se supune personajelor pe care le joacă, încearca să le găsească, le caută ca un nebun. Și de asta am și spus că ăsta e ultimul rol pe care îl joc! Atenție – rol! Să nu se facă o confuzie, cum se face, între rol și spectacol”, a precizat Victor Rebengiuc.

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: O româncă, în comisia UE pentru salvarea patrimoniului istoric afectat de războiul din Ucraina

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: FITS / Facebook)

Articolul Aktual24: Victor Rebengiuc: Rușinea pe care o trăim acum. Pot să spun că sunt fericit într-o țară condusă de Marcel Ciolacu? Asta e nenorocirea noastră apare prima dată în PRESShub.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe PressHUB » Articole PressHUB » Desteptarea » Valentin - 16800 articole »
 
Aktual24 Victor Rebengiuc Rușinea Trăim Fericit într O țară Condusă Marcel Ciolacu Nenorocirea Noastră
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu