MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Aktual24. Firea a uitat de Nicușor Dan, s-a apucat de creme și de „vibrații pozitive”

PressHUB • Desteptarea • Valentin - 12785 articole • 1463 vizualizari • acum 7 luni: 09-08-2023, 00:01:26 ★★★★★
 

A trecut mai mult de o lună de când Gabriela Firea nu a mai lansat niciun mesaj vitriolant la adresa lui Nicușor Dan, cel care a reușit să o învingă la alegerile locale din 2020, desi beneficia de sprijinul marilor televiziuni de știri și al celui mai pare partid, PSD.

Obsedată de Nicușor Dan, Firea îl ataca săptămânal pe actualul primar general, anunțând în urma cu an că își pregătește candidatura pentru un alt mandat la Primăria Capitalei. Planurile i-au fost date peste cap de scandalul cu azilele groazei din Voluntari, unde bătrânii au fost abuzați de către apropiați ai clanului Pandele-Firea.

Brusc, Firea și-a uitat menirea de salvatoare de Capitalei din mâinile lui Nicușor Dan. Ultimul mesaj în care îl atacă pe primar datează din 9 iulie.

Citește și: Ce înseamnă pentru România intrarea în OECD. Și când se va întâmpla

„Acum acești politicieni îmi cer insistent demisia, dar sunt ultimii care pot face asta, nu au dreptul moral să ceara demisii atât timp cât susțin în funcție primarul general în mandatul căruia o femeie a murit sfâșiată de căini fară stăpân.

Pe el și pe mâna lui dreaptă nu i-au considerat vinovați, morali sau direcți, pentru aceasta tragedie! Nici pentru copilul lovit de o statuie în holul instituției, rămas cu sechele după accident.

Aceasta e miza lor, să-și sustină primarul general care trimite biletele scrise de mană la Urbanism și incită la fals în documente, uzurpare de calități oficiale, care este declarat incompatibil și multe altele.

A pierdut și ocazia de a tăcea pe un subiect tragic și care nu-l privea în niciun fel”, scria Firea pe Facebook.

Continuarea în Aktual 24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Articolul Aktual24. Firea a uitat de Nicușor Dan, s-a apucat de creme și de „vibrații pozitive” apare prima dată în PRESShub.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe PressHUB » Articole PressHUB » Desteptarea » Valentin - 12785 articole »
 
Aktual24 Nicușor Apucat Vibrații Pozitive
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu