MAGAZIN CULTURAL

× Prima Pagina Desteptarea Istorie Enigme Stiinta Documentare Muzica Bancuri Utile
 

Aktual24: Expert în politica Rusiei: „Regimul Putin, așa cum îl cunoșteam, s-a terminat și ceva

PressHUB • Desteptarea • Valentin - 8713 articole • 1009 vizualizari • acum 3 luni: 26-06-2023, 00:01:41 ★★★★★
 

Konstantin Eggert, expert în politica din Rusia, fost șef al biroului din Moscova al BBC Russian Service, a declarat pentru Radio Free Europe, într-un interviu legat de rebeliunea lui Prigojin, că „regimul Putin, așa cum îl cunoșteam, s-a terminat și ceva nou începe în Rusia”.

„Acest eveniment a slăbit semnificativ controlul lui Putin asupra propriului său sistem. A slăbit semnificativ capacitatea sa de a continua războiul. A creat haos în randul milioanelor de funcționari publici ruși pe umerii cărora se află acest regim…. Cred că regimul Putin, așa cum îl cunoșteam, s-a terminat și că ceva nou începe în Rusia. Poate, de altfel, mai rău, deși este greu de imaginat ceva mai rău, mai ales dacă ești ucrainean. Dar nu cred că mai putem presupune că Putin deține controlul deplin al țării și că este cu adevărat stăpânul destinului său”, a declarat Eggeet pentru RFE.

„Simplul fapt că, cel puțin în aparență, Lukasenko a fost cel care a oprit înaintarea spre Moscova, înseamnă că, în ochii birocrației ruse, Putin nu mai este la vârf. El depinde de Lukasenko pentru a comunica cu Prigojin, iar acest lucru înseamnă că Putin – care spunea dimineață că Prigojin este în esență un trădător – negociază acum cu acest trădaăor [prin intermediul] unui intermediar care ar trebui să fie partenerul său inferior”, a subliniat expertul.

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: Holocaustul din România în benzi desenate. Povești de viață ale evreilor și romilor din Botoșani

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pixabay.com)

Articolul Aktual24: Expert în politica Rusiei: „Regimul Putin, așa cum îl cunoșteam, s-a terminat și ceva nou începe în Rusia” apare prima dată în PRESShub.

 
Facebook Twitter Linkedin WhatsApp Messenger
 
Continuare pe PressHUB » Articole PressHUB » Desteptarea » Valentin - 8713 articole »
 
Aktual24 Expert Politica Rusiei Regimul Putin Cunoșteam Terminat începe Rusia
 
Niciun comentariu
 
Adauga comentariu