DETECTAREA CÂMPURILOR ELECTROMAGNETICE UMANE, CEA MAI SOFISTICATĂ FORMĂ DE SPIONAJ

★ ★ ★ ★ ★

National Security Agency, NSA, deține încă din anii 60 cele mai performante computere, în Fort Meade, SUA. În acest moment, NSA deține calculatoare nanotehnologice care sunt cu 15 ani mai avansate ca cele de pe piață. Cu ajutorul acestora, NSA reușește să monitorizeze toate comunicațiile din SUA. NSA supraveghează tot arsenalul comunicațiilor, atât la emițător, cât și la receptor.

Operațiunea se numește NSA SIGINT. NSA ține sub strictă supraveghere toate vânzările de computere și PC-uri din SUA. NSA a ajuns la performanța de a detecta câmpurile electromagnetice umane, în scopul supravegherii. Câmpul bioelectric generat de un individ poate fi detectat de la distanță, astfel încât, persoana este detectată oriunde s-ar afla.

Cu ajutorul unor echipamente speciale, criptologii NSA pot afla starea cerebrală și procesele mentale ale persoanei monitorizate. Programul SIGINT folosește stimularea electromagnetică a encefalului în cazul supravegherii neuronale de la distanță. Harta encefalică generată de calculatoarele NSA asigură supravegherea neîntreruptă a tuturor ...

... proceselor electrice care au loc în creier.

Fără a avea contact cu persoana urmărită, specialiștii NSA pot realiza o hartă a activităților electrice a cortexului vizual din encefalul persoanei respective. Agenții NSA văd exact ceea ce vede persoana monitorizată.
În timpul somnului, agenții NSA pot așeza imagini în creierul unei persoane, pentru a-i programa creierul în anumite scopuri.

Toate acestea se desfășoară fără ca agenții NSA să intre în contact cu persoana. RNM este cea mai sofisticată formă de spionaj. Către cortexul auditiv al subiectului pot fi trimise fraze întregi, sunete tridimensionale și sunete subliminale, fără a face uz de urechi, iar către cortexul vizual pot fi trimise imagini RNM. Ei pot modifica percepțiile, stările și controlul mișcărilor unei persoane.

RNM-ul permite o interconexiune computer-creier. Rețeaua SIGINT folosește stimularea cerebrală ca pe un mod de a comunica și transmite informații spionilor, pentru diferite transmisiuni către creierul celor supuși supravegherii.
John Akwei a dat în judecată pe cei de la NSA, pentru că, în perioada 1991-1992, encefalul său a primit sunete bidimensionale. Aceeași situație a fost pentru persoanele din anturajul său.

Starea de sănătate a lui Akwei a avut de suferit, el și-a întrerupt munca, se izolase și era foarte schimbat ca mod de gândire. O altă tehnică folosită de cei de la NSA este cea prin care, în țevile de apă sau de aerisire, aceștia introduc substanțe chimice, de exemplu somnifere sau droguri pentru spălarea creierului.

spion

Implementarea minuțioasă a acestui sistem a început în anii 80. Cercetările științifice care se fac sunt neraportate, echipamentul camuflat, iar tehnologia este strict secretă.

Sursa: Efemeride