CHEIA LUI SOLOMON, cartea prin care se invoca demonii

★ ★ ★ ★ ★

Cheia lui Solomon este o carte de magie ocultă. Se spune că ea ar fi fost scrisă chiar de Solomon. Ea prezintă pentagrama și instrucțiunile necesare pentru invocarea demonilor.

Cavalerii templieri erau implicați în ritualuri de magie neagră, scuipau pe cruce și nu credeau în Christos. Ei se închinau unui demon, numit Bafomet, sau Țapul din Mendes. Magicienii negri se concentrează în ritualurile lor asupra planetei Saturn, care guvernează zodia Capricornului, zodie simbolizată de unicorn, țap, și asupra Soarelui, care guvernează zodia Leului.

Planeta Saturn are un impact vibratoriu asupra Pământului foarte mare. Saturn este considerată planeta care guvernează legea și autoritatea și guvernează Anglia, centrul controlului global.  Bafomet poate fi tradus prin Sophia, zeiţa gnosticilor, care înseamnă înțelepciune. Templierii au fost implicați în ritualuri de ucidere a copiilor și foloseau femei pentru a naște fetuși pe care îi sacrificau, pentru un zeu demoniac.

Se spune că astfel de ritualuri sunt ...

... utilizate și astăzi, în organizații secrete. Membrii acestora sunt obligați să jure că nu vor părăsi organizația și nu vor divulga secretele. Nicio crimă comisă în beneficiul ordinului nu este considerată păcat. Șamanul zulu Credo Mutwa a declarat că ritualurile africane pălesc în fața celor francmasonice.
Parola secretă a francmasoneriei este Tubal Cain, un descendent al biblicului Cain. În realitate, Cain este un hibrid creat de Anunnaki

Se spune că sora lui Tubal Cain a fost cea care a introdus canibalismul și a făcut primele sacrificii umane în lume.
G-ul din simbolul francmasoneriei provine de la gnostic care înseamnă cunoaștere. Se cunoaște faptul că linia genealogică a familiei Medici, aparținând Nobilimii Negre din Veneția, cea care a finanțat călătoria lui Cristofor Columb în America, a inclus-o printre membrele sale și pe Catherina de Medici, regina Franței, despre care există mărturii că ar fi făcut sacrificii umane la o Misă Neagră, în secolul al XVI-lea.

A fost sacrificat un tânăr, iar sângele lui a fost folosit la o incantație pentru salvarea fiului său, Philip, aflat pe patul de moarte. Benjamin Franklin, unul dintre fondatorii Americii, a fost membru al Clubului Satanic Hellfire.
La subsolul casei din Londra, unde a locuit o perioadă Franklin, s-au găsit cadavrele a șase copii și a patru adulți, datate din perioada în care el a locuit în acea casă.

Se spune că și familia Rothschild, o familie ocultă germană și foarte bogată, folosește ritualuri satanice.
O altă familie renumită, deosebit de bogată este cea numită Astor. Membrii ei sunt apropiați ai casei regale britanice.
În anul 1963, Anglia a fost zguduită de un scandal sexual, în care a fost implicat ministrul britanic al apărării, John Profumo.

Demon Forever

Un reprezentant al familiei Astor i-a prezentat ministrului o prostituată, cu care a avut legături sexuale. Prostituata, în același timp, avea un alt iubit, care era agent KGB. Scandalul a fost uriaș, iar ministru a demisionat.

Sursa: Efemeride